Hirdetés
Elkészítési idő: 50 perc
Hozzávalók
- 60-70 dkg csirkemell
- 1 konzerv őszibarack
- 5-6 evőkanál baracklekvár
- só-bors
- szárított bazsalikom
- 3 friss rozmaring ág vagy szárított rozmaring
Hirdetés
Elkészítés
- A csirkemelleket keresztben vágom kis karikákra majd sózom borsozom és megszórom bazsalikommal. Ha nincs friss rozmaringom, akkor a szárított rozmaringot is a húsra szórom.
- Kevés olajon megsütöm a húsokat és mikor elkészültek kiszedem őket egy tálba, majd öntök még a serpenyőbe olajat és felforrósítom.
- Beleteszem a baracklekvárt, felmelegítem ezt követően pedig beledobom a felkockázott barackokat. (valószínűleg nem fog kelleni az egész konzerv, de legalább van mit eszegetni főzés közben😄)
- Hagyom egy darabig főni a barackokat a lekvárban, amíg kissé kiengedik a levüket, aztán beleteszem a csirkemelleket.
- Abban az esetben, ha friss rozmaringot használok, ekkor teszem bele. Összekavarom és hagyom kicsit, hogy a hús újra átmelegedjen, valamint, hogy minden íz összeérjen.
Hirdetés
Még nincs hozzászólás! Légy te az első..