Hirdetés
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók
- 2 doboz Rio mare tonhal
- 1 kisebb fej vörös hagyma
- 1 gerezd fokhagyma vagy granulátum
- 1,5 dl sűrített paradicsom
- 1 dl víz
- só, bors, eritrit,
- bazsalikom és bors ízlés szerint
Hirdetés
Elkészítés
- Az apróra vágott vöröshagymát egy kis kókuszolajon dinszteljük meg, majd adjuk hozzá a fokhagymát is.
- Öntsük fel a sűrített paradicsommal és a vízzel és keverjük simára.
- Ezután forraljuk össze és ízesítsük a fűszerekkel.
- Közben csepegtessük le az olívaolajat a tonhalról és adjuk hozzá a paradicsomos szószhoz.
- Melegítsük össze óvatosan kevergetve, hogy a tonhal ne törjön szét!
- Közben sós vízben főzzük ki a tésztát (én most durum penne tésztát használtam, de alternatív tésztákkal is finom!)
- Tálaláskor szedjünk kívánt mennyiségű tésztát, majd merítsünk a tetejére a paradicsomos tonhalból és szórjuk meg a tetejét light sajttal és friss bazsalikommal!
Hirdetés
Még nincs hozzászólás! Légy te az első..