Hirdetés
Elkészítési idő: 35 perc
Hozzávalók
- 300g fettuccini
- víz
- só
- olaj
- bacon/szalonna
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 tonhalkonzerv
- 1 csomag spenót
- 250ml főzőtejszín
- bors
Hirdetés
Elkészítés
- A tésztát főzzük készre olajos és sózott vízben.
- Közben a szalonnát/bacont vágjuk csíkokra, és kis olajon pirítsuk meg.
- Ha már majdnem kész van, adjuk hozzá a tonhalat is.
- Majd ezek után mehet bele a spenót.
- Öntsük fel a főzőtejszínnel, majd adjuk hozzá a fokhagymát. Fűszerezzük sóval, borssal, majd forraljuk össze.
- A megfőtt tésztát is adjuk hozzá, keverjük el, és készen is van az egyszerű, mégis finom ebédünk, vagy akár vacsoránk.☺️
Hirdetés
Még nincs hozzászólás! Légy te az első..