Hirdetés
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók
- 50 dkg sertéskaraj
- 2 fej hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- 1 nagyobb répa
- 15 dkg császár szalonna
- 3-4 db savanyú uborka
- 1,5 dl tejföl
- 1 kk mustár
- 1 k liszt
- ételízesítő
- Só, bors
Hirdetés
Elkészítés
- A hagymát ,és a paprikát felcsíkozzuk majd olajon pirítjuk.
- A húst , a szalonnát felcsíkozzuk először a szalonnát adjuk a megdinsztelt hagymához, aztán pár perc múlva a húst is hozzá adhatjuk.
- Fűszerezzük, sózzuk majd hozzá adjuk még a lereszelt répát,és a fokhagymát.
- Először fehéredésig lepirítjuk a húst azt követően kevés víz adagolásával puhára főzzük.
- Ha a hús megpuhult adjuk hozzá a csíkokra vágott savanyú uborkát aztán egy kis edénybe tegyük bele a tejfölt ,a mustárt, és a lisztet kevés vizet adagoljuk hozzá, hogy csomómentesre tudjuk kikavarni majd adjuk hozzá a pörkölthöz és kavarjuk össze.
Hirdetés
Még nincs hozzászólás! Légy te az első..