Hirdetés
Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók
- 25 dkg csirkemáj
- 1 közepes fej paradicsom
- 1 közepes tv paprika
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 50 g kacsazsír
- 50 g laktózmentes vaj
- 1 dl száraz rosé
- só, bors, majoranna, pirospaprika
Hirdetés
Elkészítés
- A hagymát, paradicsomot és a paprikát megtisztítjuk, felkarikázzuk (daraboljuk).
- Kacsazsírban elkezdjük puhára sütni őket, egy kevés víz pótlás kíséretében. Ha szétnyomható puhaságúak, rádobjuk a feldarabolt csirkemájat, befűszerezzük, és öntünk rá egy deci rosét.
- Én füstölt paprikával fűszereztem, ez is nagyon jól állt neki.
- Ha a máj is megpuhult el is készült a cucc, már csak ki kell hűteni kicsit, és botmixerrel jól szétdolgozni.
- Hozzáadjuk a vajat is, és ízlés szerint fűszerezzük még, ha szükséges. Jól zárható tálba töltjük a pástétomot, és hűtőben tartva egy estét, megvárjuk míg megdermed kicsit, és az ízek is jobban összeérnek.
Hirdetés
Még nincs hozzászólás! Légy te az első..