Elkészítési idő: 40 perc
Hirdetés
Hozzávalók
- fél kg krumpli
- 30 dkg fodros nagy kocka tészta
- 80 g vöröshagyma
- 3 evőkanál sertészsír
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- kb 3-4 dl víz
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Hirdetés
Elkészítés
- A hagymát apró kockákra vágjuk és a zsíron megpirítjuk. Ha üveges lett, lehúzzuk a tűzről és megszórjuk a pirospaprikával.
- A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk.
- Az összevágott krumplit beletesszük a lábasba és felöntjük annyi vízzel ami éppen ellepi a krumplit. Sózzuk, borsozzuk.
- Fedő nélkül addig főzzük amíg a krumpli meg nem fő, ha megfőtt, belekeverjük a tésztát és tálalhatunk is.
Hirdetés
Még nincs hozzászólás! Légy te az első..