Stefánia vagdalt
Elkészítési idő: 80 perc

Hozzávalók
- 60 dkg darált sertéshús
- 2 db zsemle vagy kenyér
- 6 gerezd fokhagyma
- 2 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 ek ételízesítő
- 4 db tojás
- 4 db főtt tojás
- 3 ek zsemlemorzsa
Elkészítés
- A fokhagymát lereszeljük.
- A zsemlét vízben áztatjuk, és jól kicsavarjuk.
- A darált húshoz adjuk , a fokhagymát, a kicsavart zsemlét, a 4 tojást, 1 evőkanál ételízesítőt, 2 evőkanál zsemlemorzsát, a sót és őrölt borsot. Jól összedolgozzuk.
- Tepsibe tesszük (ha van őzgerinc forma akkor abba helyezzük) .
- A főtt tojásokat a közepébe beledugdossuk. Külsejét zsemlemorzsával megszórjuk, és egy kicsit belesimítjuk.
- Lefedve, 180 fokon kb. 60 percig sütjük. A végén, a fóliát levéve, a tetejét aranybarnára sütjük (kb. 15 perc alatt)
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc