Hagyományos fasírt
Elkészítési idő: 35 perc

Hozzávalók
- Fél kg darált sertéshús (lapocka)
- 1 teljes kiőrlésű zsemle vízben megáztatva
- 1 ek őrölt pirospaprika
- 3 gerezd fokhagyma aprítva
- Fél fej lilahagyma aprítva
- 2-3 ek aprított petrezselyem (fagyasztottat használtam)
- 1 tojás
- Kb. 1 tk só
- Fél tk őrölt bors
- Negyed tk őrölt kömény
- Csilipaprika opcionális
Elkészítés
- A zsemlét vízbe áztattam majd a felesleges vizet kicsavartam belőle, a többi hozzávalóhoz adtam egy nagy tálba majd jól összegyúrtam.
- Fontos hogy jól eldolgozzuk, az ízek miatt meg azért is hogy jól összeálljon.
- Kis golyókat formáztam belőle, zsemlemorzsába forgattam és olajban kisütöttem. Lehet sütőben vagy airfryerben is szuperül megsütni.
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc