Eperkrémleves
Elkészítési idő: 20 perc

Hozzávalók
- 300 g eper
- 450 g víz
- 2 citromkarika
- 1 kk fahéj
- 1,5 ek negyedannyi
Habaráshoz
- 100 g növényi habtejszin
- 50 g alpro kokusztej
- 50 g alpro joghurt
Elkészítés
- Az epret feldaraboljuk majd a többi hozzávalóval feltesszük főni.
- Majd ha felfőtt megcsináljuk hozzá a habarást.
- Levesszük a tűzről, kicsit hagyjuk hűlni és hozzákeverjük a habarást, visszatesszük a tűzre és újra felfőzzük.
- Ha kész turmixoljuk és ahogy jobban esik ( hidegen vagy melegen) fogyaszthatjuk
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc