Csicseriborsó pörkölt

Csicseriborsó pörkölt

Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók

  • 3 paradicsom
  • 2 hagyma
  • 500 g csicseriborsó (lé nélkül)
  • 3 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj, só, bors
  • sűrített paradicsom
  • ketchup

Elkészítés

  1. Olívaolajon megdinszteltem a hagymát, majd hozzáadtam a csicseriborsót és pirítottam kicsit.
  2. Ezután a kockára vágott paradicsom és fokhagyma is belekerült.
  3. Meglocsoltam sűrített paradicsommal és nyomtam bele ketchupot, majd a fűszerek következtek. Így főztem, amíg krémesebb állaga lett.
  4. Mellé kb 200 g rizst főztem, így bőven kiadós és elég másnapra is kettőnknek.

Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!

Hasonló receptek

Mexikói töltött édesburgonya
Elkészítési idő: kb. 90 perc
Tovább
Káposztás sztrapacska
Elkészítési idő: kb. 50 perc
Tovább
Cukkinis tócsni
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Tovább

Legfrissebb receptek

Receptek
Paradicsomból

Receptek
Burgonyából

Sütemény
Receptek