Káposztás sztrapacska
Elkészítési idő: 50 perc

Hozzávalók
- 80 dkg krumpli
- 40 dkg finomliszt
- 40 dkg savanyú káposzta
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1-1.5 evőkanál étolaj
Elkészítés
- A krumplit meghámozzuk és lereszeljük.
- A lereszelt krumplihoz hozzáadjuk a lisztet, egy kevés sót és borsot.
- A káposztát kinyomkodjuk és kevés olajon megpároljuk, közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
- Közben a tésztát beleszaggatjuk, lobogó sós vízbe, és megfőzzük.
- A kifőtt tésztát lecsepegtetjük és összekeverjük a káposztával. Együtt pároljuk még egy ideig, ízlés szerint még fűszerezzük.
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc