Mogyoróvajas brownie
Elkészítési idő: 35 perc

Hozzávalók
- 2 db tojás
- 112 g étcsoki
- 113 g vaj
- 80 g liszt
- 20 g kakaópor
- 180 g cukor
- 1 teáskanál vaníliaaroma
- 70 g mogyoróvaj
Elkészítés
- Az étcsokit, és a vajat mikróban megolvasztom, vigyázva arra, hogy meg ne égjen.
- Elkeverem benne a cukrot, majd félreteszem hűlni egy kicsit.
- Addig elkeverem a lisztet a kakaóporral, és egy csipet sóval.
- A csokis masszához adom a tojásokat, a vaníliaaromát, elkeverem, végül beleszórom a kakaós lisztet.
- Kis méretű tepsibe egyenletesen elkenem, rákanalazom a puha mogyoróvajat, és fogpiszkáló segítségével mintákat csinálok.
- Előmelegített sütőben 170 fokon, kb 30 percig sütöm. Hűlés után vágom.
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc