Hagymás csirkemáj
Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók
- 50 dkg csirkemáj
- 3 fej vöröshagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 evőkanál fűszerpaprika
- 2 evőkanál kacsazsír
Elkészítés
- A csirkemájat kiáztatjuk, megtisztítjuk és lecsepegtetjük, majd kisebb darabokra szeleteljük.
- A felszeletelt hagymát, a kacsazsíron üvegesre pároljuk, a tűzről félrehúzva a fűszerpaprikát hozzáadjuk.
- Beletesszük a csirkemájat, felöntjük kevés vízzel és addig puhítjuk amíg a víz fele le nem fő róla.
- Miután megfőtt sózzuk, borsozzuk.
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc