Hagymás csirkemáj

Hagymás csirkemáj

Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemáj
  • 3 fej vöröshagyma
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • 2 evőkanál kacsazsír

Elkészítés

  1. A csirkemájat kiáztatjuk, megtisztítjuk és lecsepegtetjük, majd kisebb darabokra szeleteljük.
  2. A felszeletelt hagymát, a kacsazsíron üvegesre pároljuk, a tűzről félrehúzva a fűszerpaprikát hozzáadjuk.
  3. Beletesszük a csirkemájat, felöntjük kevés vízzel és addig puhítjuk amíg a víz fele le nem fő róla.
  4. Miután megfőtt sózzuk, borsozzuk.

Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!

Hasonló receptek

Mozzarellás csirkemell zöldségraguval
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Tovább
Baconbe tekert aszalt szilvás csirkemell
Elkészítési idő: kb. 70 perc
Tovább
Baconbe tekert csirkemáj
Elkészítési idő: kb. 50 perc
Tovább

Legfrissebb receptek

Receptek
Paradicsomból

Receptek
Burgonyából

Sütemény
Receptek