Epres-pudingos sütemény
Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók
- 1 cs keksz
- 500 ml habtejszín
- 3 cs vaníliás puding
- 1 kg fagyasztott eper
- 1 l tej
Elkészítés
- Egy edénybe felolvasszuk az epret majd össze nyomjuk és hozzáadunk egy csomag vanília pudingot azzal főzzük össze.
- Külön tálban 1 l tejben kifőzünk 2 csomag vaníliás pudingot.
- A habtejszínt felverjük. Egy tepsi alját teleteszünk keksszel, majd ráöntjük az epres keveréket ( FONTOS hogy várjuk meg míg kihűl különben elázik az alsó réteg keksz).
- Hagyjuk egy fél órát megdermedni majd mehet rá a vanília puding amit szintén hagyjunk megdermedni.
- Tetejére mehet a habtejszín és a keksszel zárjuk. A legjobb ha egy éjszakát pihen de ha pár órára hűtőbe tesszük úgyis finom lesz 😋😋
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc