Eperrel töltött túrógombóc

Eperrel töltött túrógombóc

Elkészítési idő: 20 perc

Hozzávalók

  • 250 g zsírszegény rögös túró
  • 10 g tej
  • 2 evőkanál zabkorpa
  • 7 g négyszeres erősségű édesítő
  • pici citromlé
  • 2 marék dió a forgatáshoz
  • eper a töltelékhez (nekem 5 db gombóc lett)

Elkészítés

  1. A túrót, zabkorpát, édesítőt, tejet és citromlevet kimérjük egy tálba és addig keverjük míg egy masszát nem kapunk.
  2. Vizes kézzel gombócokat formázunk úgy, hogy epret teszünk a közepébe.
  3. 2 maréknyi diót ledarálunk, ezt kicsit átpirítjuk és beleforgatjuk a gombócokat.
  4. Eper lekvárral találhatjuk.

Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!

Hasonló receptek

Nutellás keksz
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Tovább
Diós-vaníliás hókifli
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Tovább
Répatorta
Elkészítési idő: kb. 75 perc
Tovább

Legfrissebb receptek

Receptek
Paradicsomból

Receptek
Burgonyából

Sütemény
Receptek