Cukormentes gesztenyetorta
Elkészítési idő: 45 perc

Piskóta hozzávalói
- 5 tojás
- 50g kakaópor
- 1 kk sütőpor
- 40 g eritrit
Gesztenyés krém hozzávalói
- 1 csomag aldis gesztenyepüré édesítőszerekkel
- 300 ml cukormentes hulala tejszín
- 60 g porcukor helyettesítő vagy porrá őrölt eritrit
- 3 db tojás fehérje
Pudingos réteg hozzávalói
- 1 csomag vaníliás puding (400ml cukormentes mandulatejjel, 40 g eritrittel elkészítve)
+wawel étcsoki a díszítéshez
Piskóta elkészítése
- A tojásokat ketté választjuk, a fehérjét habbá verjük, a sárgákat pedig kikeverjük az eritrittel és hozzá adagoljuk a habot és a sütőporral összekevert kakaóport is.
- Egynemű masszává dolgozzuk és sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük (24 cm-es).
- 180 fokos sütőben kb 15 perc alatt készre sütjük.
Krém elkészítése
- A tojás fehérjéket és a tejszínt felverjük a porcukorral, majd a lereszelt gesztenyepürét is hozzákeverjük.
Puding elkészítése
- A pudingot hagyományosan elkészítjük és megvárjuk, amíg kicsit kihűl.
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc