Cukormentes gesztenyetorta

Cukormentes gesztenyetorta

Elkészítési idő: 45 perc

Piskóta hozzávalói

  • 5 tojás
  • 50g kakaópor
  • 1 kk sütőpor
  • 40 g eritrit

Gesztenyés krém hozzávalói

  • 1 csomag aldis gesztenyepüré édesítőszerekkel
  • 300 ml cukormentes hulala tejszín
  • 60 g porcukor helyettesítő vagy porrá őrölt eritrit
  • 3 db tojás fehérje

Pudingos réteg hozzávalói

  • 1 csomag vaníliás puding (400ml cukormentes mandulatejjel, 40 g eritrittel elkészítve)

         +wawel étcsoki a díszítéshez

Piskóta elkészítése

  1. A tojásokat ketté választjuk, a fehérjét habbá verjük, a sárgákat pedig kikeverjük az eritrittel és hozzá adagoljuk a habot és a sütőporral összekevert kakaóport is.
  2. Egynemű masszává dolgozzuk és sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük (24 cm-es).
  3. 180 fokos sütőben kb 15 perc alatt készre sütjük.

Krém elkészítése

  1. A tojás fehérjéket és a tejszínt felverjük a porcukorral, majd a lereszelt gesztenyepürét is hozzákeverjük.

Puding elkészítése

  1. A pudingot hagyományosan elkészítjük és megvárjuk, amíg kicsit kihűl.

Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!

Hasonló receptek

Fehércsokis vanília torta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Tovább
Házi kókuszkocka
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Tovább
Diós linzer
Elkészítési idő: kb. 50 perc
Tovább

Legfrissebb receptek

Receptek
Paradicsomból

Receptek
Burgonyából

Sütemény
Receptek