Cukormentes epres tiramisu
Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók
- 500 g light mascarpone
- 250 g cukormentes habtejszín (Hulala)
- 20 g négyszeres erősségű édesítő
- 5 evőkanál cukormentes eper lekvár
- vanília aroma
- 1 tk. citromlé
- 2 dl eszpresszó
- kb. 25-30 db cukormentes babapiskóta
- 1 üveg cukormentes eper lekvár
- 500 g eper
Elkészítés
- A habtejszínt kemény habbá verjük egy robotgéppel, ezután adjuk hozzá a mascarponét, édesítőt, vanília aromát, citromlevet, lekvárt és keverjük egyneműre.
- Főzzünk le 2 dl eszpresszót.
- Daraboljuk fel az eprek felét vagy amennyi szükséges.
- Elkezdhetjük a rétegezést egy kehelyben vagy jénaiban,amelyik szimpatikusabb.
Alulra a kávéba mártott babapiskóta kerül, erre feldarabolt eper, 1-2 kanál eper lekvár és a mascarponés krém, így rétegezzük amíg el nem fogynak a hozzávalók, de figyeljünk rá, hogy a legfelső réteg krém legyen, amelyet félbe vágott eperrel díszítsünk ki.
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc