Cukormentes epres tiramisu

Cukormentes epres tiramisu

Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók

  • 500 g light mascarpone
  • 250 g cukormentes habtejszín (Hulala)
  • 20 g négyszeres erősségű édesítő
  • 5 evőkanál cukormentes eper lekvár
  • vanília aroma
  • 1 tk. citromlé
  • 2 dl eszpresszó
  • kb. 25-30 db cukormentes babapiskóta
  • 1 üveg cukormentes eper lekvár
  • 500 g eper

Elkészítés

  1. A habtejszínt kemény habbá verjük egy robotgéppel, ezután adjuk hozzá a mascarponét, édesítőt, vanília aromát, citromlevet, lekvárt és keverjük egyneműre.
  2. Főzzünk le 2 dl eszpresszót.
  3. Daraboljuk fel az eprek felét vagy amennyi szükséges.
  4. Elkezdhetjük a rétegezést egy kehelyben vagy jénaiban,amelyik szimpatikusabb.
    Alulra a kávéba mártott babapiskóta kerül, erre feldarabolt eper, 1-2 kanál eper lekvár és a mascarponés krém, így rétegezzük amíg el nem fogynak a hozzávalók, de figyeljünk rá, hogy a legfelső réteg krém legyen, amelyet félbe vágott eperrel díszítsünk ki.

Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!

Hasonló receptek

Kókuszos keksztekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Tovább
Répatorta
Elkészítési idő: kb. 75 perc
Tovább
Cukormentes Boci süti
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Tovább

Legfrissebb receptek

Receptek
Paradicsomból

Receptek
Burgonyából

Sütemény
Receptek