Coleslaw saláta

Coleslaw saláta

Elkészítési idő: 20 perc

Hozzávalók

  • 100 g spirálozott/ reszelt répa
  • 400 g csíkokra vágott káposzta
  • újhagyma/póréhagyma ízlés szerint (opcionális)
  • 100 g light/ vegán majonéz
  • 2 ek. almaecet / citromlé
  • 1 ek. mustár
  • 1 kk. eritrit-stevia édesítő
  • ½ tk. só
  • egy kevés frissen őrölt bors

Elkészítés

  1. A répát egy spirálózó segítségével spirálozzuk le (vagy nagy lyukú reszelőn reszeljük le), a káposztát vágjuk vékony csíkokra. Egy nagy tálban keverjük össze. (Én még 2-3 szál újhagymát is vágtam hozzá).

  2. A majonézt keverjük össze a fehérborecettel, a mustárral, az édesítővel, sóval borssal ízesítsük, majd öntsük a káposztára.

  3. Tegyük hűtőbe minimum fél órára, hogy összeérjenek az ízek!

Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!

Hasonló receptek

Görög saláta
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Tovább

Legfrissebb receptek

Receptek
Paradicsomból

Receptek
Burgonyából

Sütemény
Receptek