Coleslaw saláta
Elkészítési idő: 20 perc

Hozzávalók
- 100 g spirálozott/ reszelt répa
- 400 g csíkokra vágott káposzta
- újhagyma/póréhagyma ízlés szerint (opcionális)
- 100 g light/ vegán majonéz
- 2 ek. almaecet / citromlé
- 1 ek. mustár
- 1 kk. eritrit-stevia édesítő
- ½ tk. só
- egy kevés frissen őrölt bors
Elkészítés
A répát egy spirálózó segítségével spirálozzuk le (vagy nagy lyukú reszelőn reszeljük le), a káposztát vágjuk vékony csíkokra. Egy nagy tálban keverjük össze. (Én még 2-3 szál újhagymát is vágtam hozzá).
A majonézt keverjük össze a fehérborecettel, a mustárral, az édesítővel, sóval borssal ízesítsük, majd öntsük a káposztára.
Tegyük hűtőbe minimum fél órára, hogy összeérjenek az ízek!
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc