Bounty sajttorta
Elkészítési idő: 60 perc

Alap hozzávalói
- 25 dkg kókuszos keksz
- 9 dkg olvasztott vaj
Krém hozzávalói
- 50 dkg mascarpone
- 10 dkg porcukor
- 3 dl habtejszín
- 1 csomag habfixáló
- 1 teáskanál vanília aroma
- 10 dkg kókuszreszelék
- 3 csomag Bounty csoki
Csoki ganache hozzávalói
- 9 dkg étcsoki
- 1 dl habtejszín
Elkészítés
- A kekszet összetöröm, elkeverem az olvasztott vajjal, majd egy tortaforma aljára egyenletesen elnyomkodom.
- Amíg a krémet csinálom, hűtőbe teszem.
- Összevágom kisebb méretűre a Bounty csokit. A mascarponét kikeverem a porcukorral, és a vanília aromával.
- Hozzáadom a kókuszreszeléket, és ezzel is pár percig keverem.
- Elkeverem benne a felvágott csokit is.
- A habtejszínt felverem a habfixálóval, végül óvatosan beleforgatom a krémbe.
- Elkenem az alapra, majd hűtőbe téve 5-6 órát állni hagyom.
- A ganachehoz megmelegítem a tejszínt mikróban, elkeverem a csokival csomómentesre.
- Rácsurgatom a torta tetejére.
- Feldíszítem még csokival, kókuszreszelékkel. 30 percre hűtőbe teszem dermedni, ezután tálalom.
Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!
Legfrissebb receptek
Olasz paradicsomleves
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Gesztenyés keksz tekercs
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Kinder Maxi King tekercs
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Strandos lángos
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Házi Bombi szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Házi Monte szelet
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Puha vajas piskóta
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Főzött vaníliakrém
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Gesztenye tekercs
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Extra puha, extra sajtos pogácsa
Elkészítési idő: kb. 60 perc