Stefánia vagdalt

Stefánia vagdalt

Elkészítési idő: 80 perc

Hozzávalók

  • 60 dkg darált sertéshús
  • 2 db zsemle vagy kenyér
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 2 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 ek ételízesítő
  • 4 db tojás
  • 4 db főtt tojás
  • 3 ek zsemlemorzsa

Elkészítés

  1. A fokhagymát lereszeljük.
  2. A zsemlét vízben áztatjuk, és jól kicsavarjuk.
  3. A darált húshoz adjuk , a fokhagymát, a kicsavart zsemlét, a 4 tojást, 1 evőkanál ételízesítőt, 2 evőkanál zsemlemorzsát, a sót és őrölt borsot. Jól összedolgozzuk.
  4. Tepsibe tesszük (ha van őzgerinc forma akkor abba helyezzük) .
  5. A főtt tojásokat a közepébe beledugdossuk. Külsejét zsemlemorzsával megszórjuk, és egy kicsit belesimítjuk.
  6. Lefedve, 180 fokon kb. 60 percig sütjük. A végén, a fóliát levéve, a tetejét aranybarnára sütjük (kb. 15 perc alatt)

Ne maradj le a legfinomabb receptekről! Kövess minket Facebookon!

Hasonló receptek

Hagyományos fasírt
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Tovább
Big Mac házilag
Elkészítési idő: kb. 60 perc
Tovább
Sonkás-sajtos leveles párna
Elkészítési idő: kb. 35 perc
Tovább

Legfrissebb receptek

Receptek
Paradicsomból

Receptek
Burgonyából

Sütemény
Receptek